PREMIÄR

Hej alla underbara fameartister och andra läsare :)

Igår körde vi igenom Fame musikalen för första gången inför en publik. Jag är jätte nöjd och tycker att alla var otroligt duktiga och gu va kul vi hade. Jag tycker de va så fint att alla gick och peppade varandra bakom scenen och var helt pepp efter musikalen. De är fint med sammanhållningen i gruppen :)

Ikväll är de den stora premiärdagen. Jag tycker de känns jätte konstigt eftersom man har längtat efter denna dag ända sen man börja på Eskil och nu är dagen äntligen här.

En lyckospark från mig, vi ses på teatern kl fyra kompisar :)

kramkram / cattis

andra världskriget

Hey :)

idag  har allt varit som ett andra världskrig på nytt. Vi diskuterar angående vart vi ska ha premiärfesten, eftersom inte våran festgrupp lyckades hitta en bra lokal så hjälpte jag till och hyrde nybron. Tycker detta skulle vara perfekt då vi både får en drink, entré, egen bar, dj och har hyrt stället.  Sen när man har bokat ett ställe så tycker jag att de är väldigt dålig stil att börja leta efter andra lokaler då, jag anser att man kunde ha gjort de tidigare. 

Men va sjutton vore en värld utan lite små tjaffs ? Förutom andra världskriget så har vi även äntligen flyttat till teatern. Idag var de en ganska mysig dag.

Imorgon börjar vi nog att jobba mer med musikalen :)  imorgon blir de en bildbomb här på bloggen



RSS 2.0